Previous
Next

Atcom Nutri-Vital

€ 43,29
Inhoud

Aantal

Artikelnr HI-AC-24123 Merk Atcom Categorie Mineraalvoer
Zie de levertijd bij de productinformatie

Atcom Nutri-Vital is een hoogwaardig voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor volwassen paarden tussen de 4 en 20 jaar oud. Het biedt optimale zorg en bevat goed opneembare vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren die essentieel zijn voor de gezondheid en vitaliteit van je paard.

Een evenwichtige voeding is cruciaal voor de vitaliteit, prestaties en algehele gezondheid van je paard. Een goed dieet begint met voldoende ruwvoer, zoals gras, hooi en kuilvoer. Dit vormt de basis en maakt een groot deel uit van het dagelijkse voer.

Atcom Nutri-Vital vult de basisvoeding aan door hoogwaardige micronutriënten te leveren die de basisbehoefte aan mineralen, vitaminen en sporenelementen van volwassen paarden vervullen. Het voorkomt tekortensymptomen zoals huidproblemen, prestatieverlies en nervositeit.

De gebruikte grondstoffen in Atcom Nutri-Vital zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een optimale verhouding tot elkaar. Belangrijke mineralen en sporenelementen zijn organisch gebonden, zodat het paardenlichaam ze goed kan opnemen. Biotine bevordert de hoorngroei en verbetert de structuur van huid en haar. Andere ingrediënten zoals zink, koper en lecithine dragen bij aan een gezonde huid en vacht.

Atcom Nutri-Vital bevat ook selenium, een essentieel sporenelement voor een goede metabolische functie. Het supplement is vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen, wat allergieën helpt voorkomen. Het is een ideale aanvulling op het dagelijkse dieet van je paard.

De actieve ingrediënten in Atcom Nutri-Vital ondersteunen de spijsvertering, bevorderen een gezonde huid en vacht, optimaliseren de algehele conditie en voorkomen symptomen van voedingstekorten.

Samenstelling: Monocalciumfosfaat, gist 15%, koolzuurhoudende algenkalk, natriumchloride, maïskiemen, suikerbietmelasse, plantaardig vet (koolzaad/kokosnoot), magnesiumoxide, sprayweipoeder, vlasschilfermeel, lijnolie, kaneelschors, zeewiermeel, magnesium fumaraat, calciumcarbonaat, koolzaadolie

Ingrediënten: Ruw eiwit 6,2%, ruw vet 5,3%, ruwe celstof 2,3%, ruwe as 48,6%, calcium 7,9%, fosfor 4,0%, natrium 3,0%, kalium 0,2%, magnesium 2,0%, lysine 2,0%, methionine 1,8%, cysteïne 0,3%, threonine 0,1%

Voeradvies: 20 gram per 100 kg lichaamsgewicht. Een verpakking van 5 kg is genoeg voor 50 dagen als je paard 500 kg weegt. 

Extra Product Informatie

Merk Atcom
Inhoud 5000, 1000 gram
Week van verzending HI Wordt verzonden in week 29 (Tenzij op voorraad, dan meteen verzonden)