Previous
Next

Life Data Barn Bag Maintenance Bucket

€ 112,21
Zie de levertijd bij de productinformatie
Inhoud
Code LD-1 Merk Life Data

Barn Bag Maintenance is een paardensupplement met weinig calorieën en weinig zetmeel dat het paard voorziet van een dagelijkse vaste hoeveelheid belangrijke vitamines, mineralen, aminozuren en vetzuren. Barn Bag versterkt het rantsoen door deze essentiële voedingsstoffen te leveren die het dieet vaak mist. De geconcentreerde voeding balanceerd een dieet van hooi en gras. Barn Bag is met name geschikt voor paarden met overgewicht, metabool syndroom, insulineresistentie, de ziekte van Cushing of paarden die vatbaar zijn voor hoefbevangenheid. Barn Bag ondersteund ook sportpaarden tijdens zware trainingen. Barn Bag is ook geschikt voor paarden die moeilijk op gewicht te houden zijn, voer daarnaast dan een energierijke aanvulling.

Regel het gewicht van je paard door meer of minder krachtvoer te voeren. Als de caloriebehoefte van je paard voldoende wordt gedekt door alleen hooi of gras dan kan Barn Bag goed worden gevoerd zonder toevoeging van ander voer. 
Bij gebruik in combinatie met Barn Bag hebben de de meeste paarden veel minder krachtvoer nodig.

Voor een normaal volwassen paard van 450 kg, voer je 85 gram Barn Bag per dag. Een pak van 5 kg is voldoende voor een paard met een gewicht van 450 kg voor ca. 60 dagen.
Verpakking van 5 kg in handige hersluitbare verpakking welke muizen buiten houdt.

Extra Product Informatie

Merk Life Data
Inhoud 5000 gram
Week van verzending LD Wordt verzonden in week 6 (Tenzij op voorraad, dan meteen verzonden)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in