Verzenden

.

Verzendkosten in Nederland
De verzendkosten binnen nederland zijn voor reguliere pakketten € 7,50 (€6,20 zonder btw). Onze pakketten binnen Nederland worden verzonden met PostNL. Als wij er voor kiezen jouw bestelling in meerdere malen te leveren betaal je slechts één maal de verzendkosten. Spoed- en deellevering op nadrukkelijk verzoek van de klant (binnen de aangegeven levertijd op moment van bestellen) kan gepaard gaan met aanvullende verzendkosten.

Postnl rekent op dit moment verschillende extra toeslagen. Soms kunnen daardoor de verzendkosten extra hoog oplopen. We kiezen daarom vaak voor de basis-service. Dit zijn de standaardvervoerskosten + de energietoeslag + de volume toeslag. De juiste verzendkosten staan altijd vermeld in het bestelmenu. Er zijn extra service mogelijk voor wie dit wel wil. Verzekerde verzending, alleen huisadresaflevering of avondbezorging kunnen geregeld worden via de klantenservice. Stuur dan een email naar info@ruitersportimport.nl . We regelen dit dan graag voor je.

Kom je een klein product tegen op onze site bv een borstel of een paar sporen en denk je dat deze door de brievenbus kunnen en wil je dat ook? Laat het ons weten, dan verzenden wij deze natuurlijk graag voor je als brievenbuspakket.
Wil je meer dan 200 kg bestellen? Dan is dit wel mogelijk, maar leveren we dit op pallet of via een afwijkende bezorgdienst. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Bij deelleveringen verloopt het recht van retouren 14 dagen na levering van het product. Retouren kan heel gemakkelijk. Er is een standaard retourlink opgenomen op onze track-and-trace pagina. Het is niet nodig retouren aan te melden. Je kunt dit geheel zelf doen. Plaats wel altijd in de doos een origineel factuur of pakbon, zo weten we dat het pakket van jouw is. Voor retourzendingen betaal je altijd wel altijd zelf de retourkosten.

Let op! Producten ophalenof terugbrengen op ons adres is helaas niet mogelijk. Wij voeren geen winkelactiveiten op het adres van het pand. 

.
Verzendkosten buiten nederland.
We verzenden ook naar het buitenland. Standaard leveren wij in heel veel landen in de europese unie. De verzendkosten voor buitenlandse bestellingen zijn afhankelijk van het land. 

Voor buitenlandse pakketten rekent de postnl een volume bedrag. Elke paar kg wordt het bedrag iets hoger. We hebben geprobeerd de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te laten zijn. Bij afrekenen vind je altijd het juiste verzendbedrag terug.
Is er geen vervoerder of aflevermogelijkheid beschikbaar voor jouw land? Stuur ons dan een mail, er is in dit geval maatwerk nodig voor de verzending.