Verzenden

.

Verzendkosten in Nederland
De verzendkosten binnen nederland zijn voor reguliere pakketten € 8,00 (€6,61 zonder btw). Onze pakketten binnen Nederland worden verzonden met PostNL. Als wij er voor kiezen jouw bestelling in meerdere malen te leveren betaal je slechts één maal de verzendkosten. Spoed- en deellevering op nadrukkelijk verzoek (binnen de aangegeven levertijd op moment van bestellen) kan gepaard gaan met aanvullende verzendkosten.

Postnl rekent op dit moment verschillende extra toeslagen. Soms kunnen daardoor de verzendkosten extra hoog oplopen. We kiezen daarom vaak voor de basis-service. De juiste verzendkosten staan altijd vermeld in het bestelmenu. 

Kom je een klein product tegen op onze site bv een borstel of een paar sporen en denk je dat deze door de brievenbus kunnen en wil je dat ook? Laat het ons weten, dan verzenden wij deze natuurlijk graag voor je als brievenbuspakket.
Wil je meer dan 100 kg bestellen? Dan is dit wel mogelijk, maar leveren we dit op pallet of via een afwijkende bezorgdienst. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Onze bestellingen zijn verzekerd. Dit doen we om fouten bij aflevering en om transportschade te verminderen. Mocht er toch schade optreden tijdens transport, laat het ons dan weten. Het liefst met foto's van de doos en het product. Laat het ons ook weten als je product verkeerd wordt afgeleverd.


Let op! Producten ophalen of terugbrengen op ons adres is helaas niet mogelijk. Wij voeren geen winkelactiveiten op het adres van het pand. 

.
Verzendkosten buiten nederland.
We verzenden ook naar het buitenland. Standaard leveren wij in heel veel landen in de europese unie. De verzendkosten voor buitenlandse bestellingen zijn afhankelijk van het land. 

We hebben geprobeerd de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te laten zijn. Bij afrekenen vind je altijd het juiste verzendbedrag terug.
Is er geen vervoerder of aflevermogelijkheid beschikbaar voor jouw land? Stuur ons dan een mail, er is in dit geval maatwerk nodig voor de verzending.