Retourzendingen

Retourzendingen moeten altijd binnen 10 werkdagen bij ons worden aangemeld.

Indien je een ander product, bijvoorbeeld om reden van een andere maat of kleur, wenst te ontvangen, kun je dit gemakkelijk doen door het product opnieuw te bestellen via de webshop. Je ziet dan meteen of het product beschikbaar is. Kies bij betalen voor bankoverschrijving. Vermeld bij je bestelling in het opmerkingenvak welk product je retour zend, wij verrekenen deze bedragen met elkaar. Meld hierna je product retour aan via je klantenaccount.

Wanneer je het artikel alleen wil retouren kun je dit rechtstreeks doen via je klantenaccount. Alleen wanneer de gehele bestelling wordt geretourneert vergoeden wij ook de verzendkosten. Het is mogelijk dat door gedeeltelijke retourzending de restantaankoop niet meer vrij is van verzendkosten. We verekenen dit met het retour te storten bedrag.

We betalen het aankoopbedrag (min eventuele verzendkosten) binnen 10 werkdagen terug. Afhandelingskosten voor betalingen of extra service worden niet terugbetaald. Kosten voor retouren worden niet vergoed.

Indien een pakket niet binnen 5 werkdagen na voormelding onbeschadigd is retour ontvangen kan terugbetaling worden opogeschort. De verzender blijft tot in ontvangstname van de zending verantwoordelijk. Beschadigd ontvangen producten (transportschade) dienen direct gemeld te worden aan de klantenservice, voorzien van foto's. Wij zullen dan een nieuw exemplaar van het product bestellen en laten leveren. Dit gaat ook op wanneer je onverhoopt een verkeerd product ontvangt.

Vermeld altijd duidelijk in de doos van wie deze afkomstig is. Bij voorkeur vermeld je het orginele bestelnummer, je naam en adres.

VOOR PRODUCTEN AANGEKOCHT VIA BOL.COM DIEN JE OOK BIJ BOL.COM DE RETOURZENDING AAN TE MELDEN VOOR TERUGGAVE VAN JOUW AANKOOPBEDRAG!

.

Retourzendingen en cadeaus

Ruitersportimport biedt tijdens acties cadeaus of extra producten aan Indien bij retourzenden een cadeau niet mee terug wordt gezonden en het aankoopbedrag onder het minimale aankoopbedrag uitkomt voor verzending en of verkrijging van het gratis cadeau, wordt de reguliere op de website vermelde prijs in rekening gebracht. Dit eventueel aangevuld met de bijdrage in de verzendkosten van 5,85 euro.

Extra toegevoegde producten zoals samples, cadeaus, kortingscodes, catalogi die je van ons ontvangt kun je gewoon houden. Deze hoef je niet te retourneren.

.

Voorwaarden voor retourneren

   -  De zichttermijn van 14 kalenderdagen na afleverdatum is nog niet verstreken;
   -  Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd (Je kunt het product beoordelen zoals in een winkel, niet uitgebreid testen!);
   -  Het artikel is niet gebruikt en bevat geen haren;
   -  De verpakking is origineel en onbeschadigd;
   -  De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen;
   -  Artikelen op maat gemaakt voor de klant kunnen niet worden geretourneerd.
   -  Voedingsupplementen, shampoos en andere verzorginsartikelen mogen alleen geruild worden wanneer deze voorzien zijn van een verzegeling en ongeopend zijn. Niet elk product is verzegeld, niet elk product in deze categorie kan om deze reden worden geretourneerd.
   -  Indien niet aan bovenstaande regels wordt voldaan wordt bij inname de productprijs niet vergoed;