Previous
Next

Stiefel Psyllium

€ 19,40
Inhoud

Aantal

Artikelnr HI-ST-25712 Merk Stiefel Categorie Voeding en Vertering
Zie de levertijd bij de productinformatie

Stiefel Psylliumvezels, bevat Indiase psylliumhusk, Welke een natuurlijke ondersteuning zijn voor de zelfreiniging van de darmen. Deze hoogwaardige vezels zitten verpakt in een handig vochtwerend hersluitbaar zakje. 

De samenstelling  bevordert de natuurlijke reiniging van de darmen, vooral bij voedingsgerelateerde onbalans. Door het hoge slijmgehalte kunnen de schilletjes van de zaden zich binden aan ongewenste stoffen zoals aarde en zand in het darmkanaal van het paard, waardoor deze gemakkelijk kunnen worden uitgescheiden. Husk bevat tot 3 keer zoveel vezels in een kg als alleen de zaden en neemt tot 50kg meer vocht op.

Laat de zaden ongeveer 30 minuten weken in 0,5-1 liter water en meng ze door het voer, ook te mengen door slobber. Een volle eetlepel komt overeen met ongeveer 12 g.

Het kan noodzakelijk zijn om de psyllium als kuur gedurende 30 dagen te gebruiken. Geef dan in het geval van 600 kg lichaamsgewicht ongeveer 30-50 g per dag. Dit product kan ook gebruik worden als zandwegkuur voor 5 tot 7 dagen. Voer in dat geval de door een dierenarts geadviseerde hoeveelheid.

Extra Product Informatie

Merk Stiefel
Inhoud 1000 gram
Week van verzending HI Wordt verzonden in week 49 (Tenzij op voorraad, dan meteen verzonden)