Previous
Next

Atcom Superfood Nukleo

€ 45,72
Inhoud

Aantal

Artikelnr HI-AC-25937 Merk Atcom Categorie Hoeven, Vacht en Huid
Zie de levertijd bij de productinformatie

Atcom Superfood Nukleo+ is een speciaal voer voor paarden om balans te brengen en stress te verminderen. Het bevordert welzijn en vermindert angst. Superfoods spelen een belangrijke rol in een verscheidenheid aan lichaamsfuncties. Het is bijzonder nuttig gebleken voor de spierstofwisseling en spieropbouw, maar ook voor de energiestofwisseling en een sterk immuunsysteem. Het gebruikt spirulina-algen als bron van goede stoffen zoals aminozuren en mineralen. Ook bevat het chiazaden, die heel veel omega-3-vetzuren hebben. Chiazaden zijn ook rijk aan vezels, maar ook aan vitamines, sporen- en bulkelementen en aminozuren. Het heeft extra vitamine E, microalgen en rozenbottels voor nog meer voeding.

In Superfood Nukleo+ zitten ook ginseng en Rhodiola Rosea (rozenwortel). Deze stoffen worden al heel lang gebruikt om stress te verminderen en de prestaties te verbeteren. Ze helpen het lichaam omgaan met moeilijke situaties. Deze voedingsstoffen zijn vooral handig als het paard hard moet werken, na een wedstrijdseizoen, bij ziekte of tijdens het herstel daarna.

Samenstelling: Spirulina, chiazaden, vlasschilfers, gist, alfalfagroenmeel, melasse, dextrose, zeewiermeel, ginseng, lijnolie, rozenbottels, druivenpitten, gist (gistextract, ribonucleotideconcentraat)

Ingrediënten: Ruw eiwit 21,5%, ruwe oliën en vetten 3,8%, ruwe celstof 5,7%, ruwe as 5,7%, calcium 0,4%, fosfor 0,3%, natrium 0,5%, kalium 1,0%, magnesium 0,1%, lysine 1,5%, methionine 1,1%

Voeradvies: 40 gram per voor een paard van 600 kilo. Voor pony's kan de dosering worden gehalveerd. Een verpakking van 1 kg is genoeg voor 30 dagen als je paard 500 kg weegt. 

Extra Product Informatie

Merk Atcom
Inhoud 1000 gram
Week van verzending HI Wordt verzonden in week 49 (Tenzij op voorraad, dan meteen verzonden)