Previous
Next

Atcom Sanabol

€ 37,98
Inhoud

Aantal

Artikelnr HI-AC-24803 Merk Atcom Categorie Stress
Zie de levertijd bij de productinformatie

Atcom Sanabol is een bijzonder voedingssupplement dat zich richt op het ondersteunen van sterke spieren, ontspanning en hoge prestaties bij paarden. Het bevat essentiële aminozuren, zoetwatermicroalgen, OPC's, vitamines en sporenelementen met een hoge opneembaarheid, die samenwerken om de opbouw van lichaamssubstantie, vooral spiermassa, te bevorderen en de algehele prestaties te optimaliseren.

Essentiële aminozuren, zoals lysine, zijn vaak niet voldoende aanwezig in het normale dieet van paarden. Deze aminozuren zijn cruciaal omdat het paardenlichaam ze niet zelf kan produceren en ze via voeding moeten worden verkregen. Vooral groeiende en presterende paarden hebben een verhoogde behoefte aan deze aminozuren. Tekorten kunnen optreden. Het aanvullen van het dieet met deze aminozuren kan leiden tot een betere spierontwikkeling en een gezondere stofwisseling, wat essentieel is voor topprestaties.

Vitamines zijn belangrijk omdat ze helpen bij verschillende processen in het lichaam. Ze zorgen ervoor dat het lichaam goed werkt en genoeg energie heeft. Vooral vitamine E en de B-vitamines zijn nodig voor paarden die veel inspanning leveren, omdat ze dan extra nodig zijn. In Atcom Sanabol zitten veel van deze vitamines, samen met andere stoffen die belangrijk zijn. Er zitten ook OPC's in, die helpen de cellen te beschermen. Verder zitten er gisten in die helpen bij de spijsvertering.

Atcom Sanabol is uitgerust met zoetwatermicroalgen, die dankzij hun natuurlijke aminozurencomplex de spieren en stofwisseling optimaliseren. Dit supplement corrigeert voedingsgerelateerde tekorten, ondersteunt de stofwisseling van de hartspier, verbetert de bloedvorming en bevordert het prestatievermogen.

Samenstelling: Vlasschilfermeel, microalgen, lijnzaadolie, magnesiumfumaraat, anijs, venkel, knoflook, fenegriekzaden, zoethoutwortel, karwij, IJslands mos, smalle weegbree, pepermunt, heemstwortel, kaasjeskruidbloemen, zwarte komijn, tijm, salieblaadjes, lindebloesem , sparrenspruiten, eucalyptusbladeren, sleutelbloemen, vlierbessenbloemen

Ingrediënten: 28,6% ruw eiwit, 3,8% ruw vet, 0,6% ruwe as, 0,0% calcium, 0,1% fosfor, 0,1% natrium, 0,1% magnesium, 12,3% lysine, 10, 2% methionine, 9,9% threonine, 1,1% cystine, 0,1 % potassium

Voeradvies: 30 tot 50 gram per dag. Een verpakking van 1 kg is genoeg voor 20 dagen als je paard de hoogste dosering nodig heeft.

Extra Product Informatie

Merk Atcom
Inhoud 1000, 3000 gram
Week van verzending HI Wordt verzonden in week 49 (Tenzij op voorraad, dan meteen verzonden)