Previous
Next

Atcom Gastric Plus

€ 43,56
Inhoud

Aantal

Artikelnr HI-AC-25599 Merk Atcom Categorie Voeding en Vertering
Zie de levertijd bij de productinformatie

Atcom Gastric Plus is een speciaal supplement voor paarden om hun maag te beschermen. Het bevat natuurlijke stoffen en belangrijke voedingsstoffen die goed zijn voor paarden met een gevoelige maag.

Het supplement bevat onder andere aloë vera, wat bekend staat om zijn goede effect op de maag en de spijsvertering. Ook zitten er mineralen in, zoals magnesiumoxide en calciumcarbonaat, die helpen om de zuurgraad in de maag in balans te houden.

Verder bevat het lecithine, dat helpt om het slijmvlies van de maag te beschermen. Daarnaast zijn er vitamine E, organisch selenium en zink toegevoegd om de cellen te beschermen en gevoelige slijmvliezen te ondersteunen.

Het is belangrijk om het juiste voedsel te geven aan je paard. Dit betekent voldoende hooi en indien nodig wat extra voer voor de prestaties. Atcom Gastric Plus kan een goede aanvulling zijn om de maag van je paard gezond te houden.

Samenstelling: Algenlimoen, lijnzaadmeel, gist, havermeel, natriumbicarbonaat, lecithine, maïskiemen, lijnolie, 1,3% magnesiumoxide, 0,5% aloë vera

Ingrediënten: Ruw eiwit 10,0%, ruwe oliën en vetten 5,3%, ruwe celstof 6,8%, ruwe as 41,2%, calcium 10,0%, fosfor 0,2%, natrium 1,4%, kalium 0,3%, magnesium 1,8%, lysine 0,4%, methionine 0,2%

Voeradvies: 60 gram voor een paard. Voor pony's kan de dosering worden gehalveerd. Een verpakking van 3 kg is genoeg voor 50 dagen als je paard 500 kg weegt. 

Extra Product Informatie

Merk Atcom
Inhoud 3000 gram
Week van verzending HI Wordt verzonden in week 49 (Tenzij op voorraad, dan meteen verzonden)